Saturday, 29 September 2012

arini aku rasa macam nak putus kawan ngan seseorang.  mmg putus ah. haahha. dia terlalu asyik ngan idup game dia. aku da xcntct dia7 8 hari da. aku tanya dia kau kisah x ku xcntact kau? dia kata xkisah. aku ada pun xdak xde masalh. kroohh kroohhh. laki cam ni mintak penampar je makannye. hahahha. cube la hargai kawan kau ni y ada la gak tolong kau ckit walau xbnyk! hargai la oi!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni x bile rasa nak mintak tolng baru kau datng kat aku kan? so arini aku stress lepas putus kawan. dia elok je main game. oh nak jadik cite aku terkomen la gambar dia. dia padam komen aku! xke shit glerk!!!!! aku rasa cam nak bom jer dia. macam aku ni hina sangt nak tinggal jejak kat page dia yang cantik 2. ke dia takot awek dia marah? dulu dia gak cakp kalo ada awek ke pkwe ke nape perlu nk putus kawan? xley kawn ke? bla bla bla. sekrang dia cam 2 lak. entah pape. gua nak bom lu der. bom bom kebabaom!

ok. nak jadik cite lagik aku pon pg la bangang mesej ex aku. ex aku da berubah siottttttttt. mentang2 da ada awek + cantik + bergaya + meletup. yer la x macam aku kan. berlagak siotttttt. pastu dia kata sori dia tensioon. gado ngan awek la 2. hahahhaa. dia kata awek dia perangai lagi dahsyt dari aku. padan muke kau laki.. mmg aku gumbire glerk. dulu kau kata aku macam2. hhahahaha. aku mmg gumbire gilerk rasa nak guling2 bile dia cakp cam 2. hahhahaha. at last aku lak dok cakp ngan dia jgn tension2. bla bla bla. awek 2 nak bermanje. bla bla bla. rasa nak hempuk diri sendiri kat lantai pun ada. hahahahha. watever. 

sekian terima kasih

Saturday, 22 September 2012

prp di hospital slim river =)

harini 22.9.12. aku ada xsampai 2bulan lagi untuk menghabiskan zaman prp aku. hooyeahhhh!!!  banyak kenangan yang dicipta kat hospital slim river ni. manis pahit. gumbire suke duka menagis tertawa semua ada. mayb zaman prp aku xdak la sebagus zaman univer siti aku y penuh dgn geng gile2. tapi prp kat cni tetap best!!!!

persembahan raya. no 1!! tahniah

when d cat is away the mouse will play. itulah kami. pesta raya di petang hari!

sahabt prp sekalian yang dirindui

thankzx celebrate birthday aku! =)
banyak gambar2 kenangan aku bersma rakan2 prp yang laindan juga warga farmasi. emm 4 orang prp yang dulu da p. tinggal 2 org stay. so macm mna ngan nasib kami 4 orang seetrusnya? adakah di semenanjung ? atau di sabah sarawak? huhuhuhu. arap2 xdapt la sabh sarawak. tapi kalo da nak dapt nak wat cam mana? huhuhu.

aku baruu je 2mingu lepas abes viva. satu kelegaan.kamis lepas settlekan presentation. done. rsa lega la ckit. now da hantar logboo n form2 yang diperlukan. so apa lagi yag nak dihantar? xtau la aku. arap2 aku dapt la tempat yag dektt sahaja. n tempat y aku idam idamkan. jgn la jauh2. xlarat la sya nak duk jauh2. nak balik umah tiap mingu xley woooo..kalo da suke sangt balik orang cakp apa pun xdak kisah. mari sya hidangkan lagi gambar2 yang saya ada semasa di hospital slim river y indah ini.

seharian bersma mai n zul! wee

don judge book by its cover beb. tmpt nmpk cam umah antu. tapi makann series sedap!

d only gmbr lina y saya ada, hohooho. bersama cik azwa masa ni

good bye cik azwa!

pulang dari kak mimi kawin + ipoh parade!

perahu pecah tempat makan kesukaan kami =)

pharmacy dinner =)
oh sya duk quarters ngan kakk2 yang manis. tapi makin lma bilangan orang di rumah sya semakin merosot. da berpindh. ada pindah rumah. ada pindah sepital. dgn barag dalm umah pun pindah. hihihi. 
housemate kakak sya!!!!!! miss dis moment!

group induksi pulau pangkor. alhamdulilla lulus sudah

uitm gathering at pulau pangkor!
 masa ry ari2 kami rya umah encik zul, pastu ecknyer g umah encik azam n kak zarina. ecknye g umah cik li. merasa kami beraya di slim river! terasa suasana kmpung beraya di slim river ni. maaf ler kepada umah2 y kami xdapt p. bkn xnak p. tapi xsempat da. kalo sempt pun takat saya sorag jer p apa best. xras feelin raya da mas a2. hau hau hau.

ok lah sampai d cni dulu. nti bile ngah floating smabung lagik kesah =)