Monday, 6 February 2012

5 februari 2012

 assalamualaikum dan salam sejahtera.

disaat ini aku ada mood nak tulis blog sebb da bertenang ckit. weeehuuu..

5hb februari moon kawin. akay turun batang kali. hajat kami nak jumpe shazira x tercapai gara2 cik shazira terlampau bz dgn kehidupannyer. hehe. akay datg bergaya dgn keretanya.. hahahhaha.  sebelum pape pun kena posing dulu beb. =p


orang ada kete kan ayt pun makin hebat. antara ayat akay yang aku rasa nak sepuk adalah "sekati aku la sape nak ajk, kereta aku, rules aku la." mmg nak makn kaki ayt 2 kan? ko tgk la akay nnti aku cakp cam 2 kat ko gak. makn ati berulam jantung la ko hahahhahaha. dia ingt dia jer ada kete? aku pun ada laaaaaaaaaaaaaaaa. hahahhaha.. 


okay bermule ler cite. pepagi bute aku ngan akay peningkepala macam mana nak p kenduri mun. sebb kami xtau mana kendurinyer. huahua. jadi aku teringtkan amir yang balik kepong da. lalu aku cube jaya n amir mmg nak g sane. yahuuuuuuuuuuuuu.. alhamdullillah kami follow ler kete c amir...

kuar highway da terpampng bena ni
kete amir bawak

comel mun ari2. pakai pink 2. tabik spring la aku ngan hafiz sebb mau pakai pink. bkn canang2 laki nak pakai pink masa kawin beb. kawan aku siap cakp " mayb dia da ada jnji ngan laki 2 kot kalo nak kawin kena pakai pink" senget giler. hahahahaha.. 

comelkan mereka? ehem2 pengapit bile lagik?

tengkolok apis ganggu kecantikan aku hahahaha
masa majlis kawin ni la kami rakan2 uitm dapt bereunion. berjumpe satu same lain dan berbual2 mesra. hahah. 

c cantik n anggun =p

macam xnak kawn jer? hehe

 lepas berhempas pulas makan, tangkap gambo makn aiskrim aku n akay memerahkan tenaga untuk pk ke mana arah tuju kiteorang. dalm pikiran ada gak bujet nak g pd. tapi xbawak seluar lak akuni!!!! kalo bawak mmg da lama da kami g tido pd malam 2. bersantai2. wah best glerk. da alang2 pg jauh2 teruskan lah dak? disebbkan xkesampaian nak g pd. kami memutuskan pg ke nilai  jer. apa yang bagusnyer nilai 3? aku pun kurang memahami. nak kata baju murah.? idok ler jugak.mahal jer aku nengok. huhuh. tapi aku beli gak la kain ela 2 . nak bagi seng ati. da pg nilai xkan nak balik tangan kosong jer? ishzx2 . pulang dalm keletihan. dekat rumah aku termengamuk sekejap. fullstop. xnak cakp lebih.merencatkan kegumbiraan aku.

pastu malam kami meronggeng g wangsa walk . aku nak beli handpne murah2 punyer. n aku berjaya daptkan andpne 2 dgn warne y aku suke. yihuuuu.. pg makn kat secret garde. orang 2 bagi tomyam ayam free tok dirasa. kedai baru wat promotion ler. hehe.pastu pg lak uptown berjaya beli wallet warne mencapap 1. n satu lagi beg nak bawak bersukan. asek2 bawak beg milo jer. so kena la tukar beg baru. ALASAN~ =P

cantikkan? hahaha
aku tau mesti ramai kata xcantik. sebb warne dia. tapi nak buat cam mana. da aku suker. hahahha.

da kul11.30 malm baru kami pulang ke rumah.lalu batu caves. bnyk tol kete even malam2 bute.menakutkan juga bile ada orang indian suluh2 n suruh berenti. takut siot. tapi kami xbodoh la g berenti. nak mati la 2 kalo berenti. huhu

ni waktu petang. malm lagi hebat

aku rasa kekurangan bile xkarok ngan budak ni. aku nak karokkkkkkk. susah tol jadi pompuan suke karok ni. aiyo2. 

akay ada bagi saya satu hadiah. nnti saya tunjuk ek. sekrang malas nak upload hihihi.. 

thank u

amukan~

kadang2 aku xpaham apa masalh orang2 yang ada kat dunia ni. apa masalh sebenrnyer?

fine. kalau aku buat salah cakp. yes. aku buat salah. aku mengaku gak selalunyer. tapi kalau benda y salah 2 bkn disebbkan aku n bukan aku penyebbnye nape nak marah aku? nape nak musuh ngan aku? nape nak palingkan muke ngan aku? kenapa semua benda kadang2 bukan aku buat aku gak y kena. kau xsedar kadang2 kau buat salah aku back up kau. kadang2 orang xnak ada kau aku tlg back up kau. aku nak kena cakp ke semua kebaikan y aku buat tok buat kau ok ngan aku? aku kena bagitau apa orang lain kata tok aku ok ngan kau? kau suke aku bukk cite xpatot dibukak untuk senangkan ati kau?

cume aku nak cakp la. kau buat orang kau kena balik. wat u give u get back. ko hide orang kata nympah nnti satu hari akan ada gak orang buat cam 2 sebb nyampah ngan perangai kau. n kau kena ingt semua benda kau xsuke 2 kadang2 kau pun buat. kau xsedar. kau asek ulang2 ccakp kau xsuke ni kau xsuke 2 tapi kau xsedar kau buat gak.

aku xkata aku perfect. aku xkata aku bagus. n kau kena sedar kau pun cam 2.

aku  buat baik pun xgne kalau orang da pandang aku cam taik. kau bukn xkenal aku. jumpe pun boleh jer pandang sekilas macam 2 jer. xdak nak tego xdak nak apa. apa maslah kau? agk2 la. aku ni manusia biasa gak. kalo sekali kau buat pasal. aku accept. sbb aku tau kau xperfect. tapi kalau kau buat berkali2. n kau tambah lagi api dalm cite ni mmg  aku rasa xtau nak cakp apa la. aku da bnyk sangt bersabar. aku bkn jenis nak maki2 orang ni. bkn jenis nak marah2 orang pasl benda kecik. small matter beb. tapi kalau kau da agk melampau aku da xtahan da. pg tanya kat bape puluh pommpuan penah kenal aku maki dorang. penah ke aku marah giler2 kat dorang. tapi kenapaa kau kena? sebb KAU ORANG TERPILIH, hepi jadi orang terpilih? hepi ke?

aku mintak maaf kalau ada terasa. tapi aku da simpan lama. sape terbaca kire rezeki la dapt baca aku mengamuk cam ni. ingt best sangt ke ngamuk? aku rasa cam hati aku nak pecah. macam otak aku nak burst tahan marah. kau kalau da biasa marah orang. da biasa jujur ngan orang ko xrasa sangt la kot. aku ngn kau beza.

aku tau kau baik. aku tau. mmg terbukti kau baik. tapi jgn kerna ko pk da buat baik kat orang orang xnmpk benda buruk ko buat ke ats dirinyer. aku bkn bute dan xdak perasaaan. mungkin dulu ko boleh buat dgn kawn kau yang lain. dorang cukup bagus la 2 xngamuk. tapi aku da xtahan. sori again.  n thankzx for being my friend selama ni. mungkin ke lepas ni kite kawan lagi? oh aku bkn kanak2 yang nak gado2 ni. aku on jer. tapi kalau sendiri buat muke ada ke selera aku lagi?

 n again kalau sakit ngan aku cite ngan aku. xpayah nak cite ngan orang pastu ngan orang 2 buat muke skali. aku sakit. aku sakit. orang 2 judge aku dgr dari satu pihak jer.

aku bkn stalker gak tau. kekadang benda 2 naik newfeeds atau aku search nama aku tetibe kuar benda 2 aku tgk la. itu dikire stalk ker? ohhhhh

okay fullstop. aku rasa ok ckit da lepas benda ni. not fully recovered tapi ok la.